www.dorpskracht.nl

www.dorpskracht.nlDe website www.dorpskracht.nl draagt bij aan het stimuleren van het vrijwilligerswerk in Oegstgeest.

Door initiatieven rond vraag en aanbod van vrijwilligerswerk goed bij elkaar te brengen, maakt Oegstgeest als dorp optimaal gebruik van haar eigen kracht. Daarom is Dorpskracht Oegstgeest opgericht.

Deze (digitale) plek is het startpunt voor iedereen die iets voor een ander wil doen of een hulpvraag heeft. Houd de website van Gemeente Oegstgeest, en Terug naar Oegstgeest in de gaten.

Stuur oproepen voor vrijwilligersfuncties of interesse in vrijwilligerswerk via mail naar: vrijwilligersmakelaar@dorpskracht.nl.

Voor meer informatie neemt u contact op met het Dorpskracht-team: Ivonne Janka via vrijwilligersmakelaar@dorpskracht.nl.

Volg de ontwikkelingen van Dorpskracht Oegstgeest uiteraard ook op de sociale media platformen:
- Facebook
- Twitter

Oegstgeest doet! Het magazine voor en door vrijwilligers van Oegstgeest

Bij de Oegstgeest Courant van woensdag 7 september 2016 was het magazine Oegstgeest doet! bijgevoegd. De digitale versie van het magazine over vrijwilligerswerk is in te zien via
Dit magazine is uitgebracht door de gemeente Oegstgeest in nauwe samenwerking met het Dorpskrachtteam van het Dorpslab Oegstgeest.

Vrijwilligers zijn het cement van Oegstgeest.

Vrijwilligers zijn het cement van Oegstgeest.Vrijwilligers zijn het cement van Oegstgeest.

Oegstgeest heeft veel inwoners die zich vrijwillig inzetten bij verschillende activiteiten. Denk aan de vrijwilligers bij verenigingen en bij vakantieactiviteiten voor kinderen. Er zijn ook dorpsgenoten die op huisbezoek gaan bij ouderen, met elkaar een buurtfeest organiseren of als zorgvrijwilliger mantelzorgers ondersteunen. Vrijwilligerswerk is één van de vele vormen om te participeren.

Nuttige informatie, adviezen en tips zijn terug te vinden op de website van de Gemeente Oegstgeest via de link: www.oegstgeest.nl.